Author Topic: Do you Use Forex Robots to Trade?  (Read 3466 times)

Offline debabs

  • Jr. Member
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.59 Chrome 1.0.154.59
    • View Profile
Do you Use Forex Robots to Trade?
« on: May 08, 2009, 04:48:09 PM »
What is Forex Trading Robots to you?

Do you use them to make profit or what?

As for me, I am not a guru in trading forex, but making consistence profits trading forex using best robots.      I am not bragging,  I make consistence between $250 to $345 weekly using these amazing robots.    Click here  www. forextoprobots. blogspot. com or www. forexalertsignal. blogspot. com [Pls you can copy and paste to your browser & mind the space]

To you newbies, or you are thinking of investing in forex, I will encourage you to grab top range forex robots,  I am proud to be associate with these robots.     

If you are interested visit this blog.   (copy and paste to you browser)
To you success.   

Peter Babalola
debabsforex@gmail.    com 080 52366688

Advertisements

« Last Edit: June 10, 2009, 09:23:06 PM by debabs »

Nigerian Best Forum . NBF

Do you Use Forex Robots to Trade?
« on: May 08, 2009, 04:48:09 PM »

Enter Your Email Below For Daily Jobs Updates, It's Free

100% Free


Offline forexrobot

  • Full Member
  • *
  • Posts: 176
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #1 on: May 11, 2009, 11:08:07 AM »
My name is Mfon.
Yes am proud to say i use forex robots to trade.
It has turn my whole Forex Trading experience around.
I have attended 3 Seminars, Numerous No.  Of workshops, yet i came back to loss my money.
But i was introduce to the use of robot, and today the story has changed for the better.
But let me be quick to point here that, there are so many robots are there in the marker.
You will find out there in the market,
(Forex Auto pilot, Forex Killer, Piptronic, Forex Megadroid, Forex Tracer, Forex Funnel, Auto -Scalper)
Nigerians, if you have any of the above Forex robots, then do away with them.
They are scams, and will make you loss your money. . .
I have tried all of them. . . They disappointed me. . . I tell you the truth.
But there are two other Forex Robots worth staking money on.
They are www. fapturbo. com  and www. forexrising. com
They are superb and gives you 98% return on your investment Daily. .
For more enquiries and to place an order please call- 08068358769 or mfonovic@yahoo. co. uk






Offline debabs

  • Jr. Member
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.65 Chrome 1.0.154.65
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #2 on: May 11, 2009, 08:20:10 PM »
Thank Mfon your post

But, some of the robots you blackmail life Forex Autopilot, Forex Megadroid, are working fine for me.   Let me tell you, with good setting that goes with account size, you can profit using these two robots.

I am a living testimony, so I can say they work.

I have Fapturbo and Forex Rising, and I can say, forex rising work better than fapturbo now.   

Thanks for your post.

Offline wash*ngton

  • New Comer
  • Posts: 2
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.14 Firefox 2.0.0.14
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #3 on: May 21, 2009, 04:10:53 PM »
@debabs,  quite a surprise u placed fxrising in peking order b4 fapturbo. heard its the bomb

Offline debabs

  • Jr. Member
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.65 Chrome 1.0.154.65
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #4 on: May 22, 2009, 09:21:14 PM »
I can say that, FAP Turbo does not work as when it was first lunched, infact due to its frequent upgrade, this affect its performance like before.

You can read recent review of its numerous user online.

Thanks

Offline forexrobot

  • Full Member
  • *
  • Posts: 176
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #5 on: May 22, 2009, 10:23:46 PM »
Actually, i can tell you from my experience, and possesion of all Forex trading robot in the world, that the the No.  1 trading robot in the world right now is FOREXRISING- www. forexrising. com
One thing that trips me most about the forexrising is its "Entrace accuracy". .
So many Robots most at-times enter trade and suffer a large drawn-down, before recovery and making profit.  But forexrising starts recovery the spread almost immediately it enters trade. .
Also on a daily basis, it gives me 99. 9 % profit trades. .
On a risky day like today-friday, it entered 18trades and won all of them.
This is not a marketing strategy, ask anyone using forexrising robot.
One other interesting feature that make me love it is that it enters ONLY a buy trade. . . . .
Second best robot in the world now is-PIPTRONIC- www. piptronic. com. .  Piptronic now has a new version 2. 0 and after using it for a month now, i have removed it from my "Blacklist", and its now No.  2. . 
Then the Third best Robot right Now, is fapturbo- www. fapturbo. com
So much advertisement and hype about this robot.  But only one currency pair out of the Four Scalper Pairs does well, that is its Scalper GBP vrs CHF 15MINS. . . .
Then for its long term pair of EUR vrs USD 1min, its  50% win and 50min%loss-GAMBLING. . . . . . . . . . . . . . .
  For more Info, and to place an order for any of the robots of your choice, call- 08068358769 or mfonovic@yahoo. co. uk

Offline debabs

  • Jr. Member
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.65 Chrome 1.0.154.65
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #6 on: May 25, 2009, 08:27:53 PM »
Thanks for your comment,

As you have said, you are right, but I still dont trust FAPTurbo like before.   But forex rising is ok for my use and piptronic.

Regards

Offline pipcatag

  • Jr Poster
  • Posts: 34
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #7 on: May 25, 2009, 10:37:47 PM »
HUN!!!
Nice one from you all. . . 

ROBOT HERE ROBOT THERE. . .  see the simple truth is that since you have been using robot, you have not end up burning your act at your very face within 30min abi. . . . ?

I will advice that you get a good knowledge of how to trade not to depend on all this robot. . . .  because they will fail you when you expect much from them. . . .

I have used many robot and don't want to even try anything like that anymore. . .  i burnt an act of 10,000$ within an hour using robot. . .

I can also see that you guy are referring people to your blog to buy robot from you. . .  does it mean that you are giving the source code? because all robot are created with source code and its only the owner that assign it to it client. . . .

DONT SCAM US HERE OOOOO


Offline forexrobot

  • Full Member
  • *
  • Posts: 176
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Opera 9.64 Opera 9.64
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #8 on: May 26, 2009, 02:23:41 PM »
Well, Mr. pipcatag every Nigerian is entitled to His or Her Opinion.
Afterall as they say "THIS IS DEMOCRACY". .
However, we must talk and criticise CONSTRUCTIVELY. . . . This is in reference to your last sentence "DONT SCAM US HERE OOOOO". . . . . . . . . . . Please take note.
Now to your post.  I love it, cos it was quite engaging.  Engaging in the sence that, here is someone who used a robot and lost in forex.  Your case isn't different.  We have so many Nigerians out there who also make use of Robots to trade but suffer more losses than they actually gain. . . But i ask "WHAT TYPE OF ROBOTS DO THEY USE". .
My Friend, its not all about using Robot.  It is also about using a robot that is updated regularly by its manufacturers so that it can be current with what is happpening in the world market. . Its about using a robot that makes real profit not on"Website pages and on Demo account" but being able to replicate suce gains in a Live account. . . .
When you narrow your search to this two points, then three robots stand out;
www. forexrising. com, www. fapturbo. com, www. piptronic. com
They are the best. . . I mean they give you real profit beyond website advert and Demo trade.
For more enquiries and to place an order on any of this wonderful product of mankind;
Please call- 08068358769 or mfonovic@yahoo. co. uk



Offline debabs

  • Jr. Member
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.65 Chrome 1.0.154.65
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #9 on: May 28, 2009, 08:36:19 PM »
Hello Pipcatag

Thanks for your comment.   I will like you to know that you have to take certain things into consideration before you just start posting comment on forum.

You see, they way you handle your robots can be different from other.   As for me, I have burn more than enough on Forex Using different robots, but when I discovered a UNIQUE SETTING that works with different account size and different robots, since then I have been using robots to make money trading forex.

Either you belief me or not, ROBOTS WORKS if you know how to handle it.   

To you newbies, I can tell you that, Robots work, so far it works for me.   I have been making consistence $250 weekly so far I am not greedy.

If you are interested in this robots check here  www. forextoprobots. blogspot. com

Regards

Offline johnadey

  • Jr. Member
  • Posts: 61
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #10 on: May 29, 2009, 10:34:46 AM »
Nice thread here,

The most important thing in Forex Trading is adequate knowledge. 
What account for most failure in Forex is lack of adequate knowledge. 
Trading with Robot works when you have sound knowledge with proper money management. 

Know what works for you and be consistent with it. 
Our trading psychology makes the difference irrespective of the trading system. 

Enjoy your trading. 

Post Merge: May 29, 2009, 10:36:18 AM
« Last Edit: May 29, 2009, 10:36:18 AM by johnadey »
make cool cash to your liberty reserve account details at hxxp: tinyurl. com/lrcash4u

Offline forexrobot

  • Full Member
  • *
  • Posts: 176
  • Gender: Male
  • OS:
  • Java Platform Micro Edition Java Platform Micro Edition
  • Browser:
  • Opera 9.60 (Opera Mini 9.5.Turbo) Opera 9.60 (Opera Mini 9.5.Turbo)
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #11 on: May 31, 2009, 10:29:30 AM »
A good Robot has an In-built Money Management System in it. . . I tell you, Nigerians are well knowledgable and Experienced when it comes to Forex Trade. . But many Nigerians still loss in Forex daily. . The answer is simple,Forex has gone beyond Seminars, Talkshop/ Workshop Manuals, and Waiting for News Event to Occur. . Forex Trading is now Traded Globally Successfully using Machine called a Robot. .  (www. fapturbo. com AND www. forexrising. com). . . It enters and Exit a trade without Human Intervention, just keep ur computer on,with Internet Connection. . For more information and to place your order -08068358769 or mfonovic@yahoo. co. uk

Offline itsefinancialgroup

  • Cadet
  • Posts: 15
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.65 Chrome 1.0.154.65
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #12 on: June 08, 2009, 10:33:56 PM »
check how i can help you without you having FOREX experience
hxxp: www. nigerianbestforum. com/index. php?topic=32798. 0

Offline debabs

  • Jr. Member
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.65 Chrome 1.0.154.65
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #13 on: June 10, 2009, 09:12:39 PM »
I will like you to type it out clearly, so that I can see how you can help without having forex experience. 

I have said it, when I started trading forex, I am a complete novies and I dont think I can make money online trading forex, but here I am today, I have been making consistence income weekly trading forex. 

You too, can join me to make consistence income trading forex.    Grab it before is too late, dont doubt your ability to make money trading forex. 

Visit this two blogs and make your choice. 

www. forextoprobots. blogspot. com  [Pls.  copy and paste to your browser]

www. forexalertsignal. blosgpot. com [Pls.  copy and paste to your browser & mind the space]



Peter Babalola
debabsforex@gmail.  com  080 81806624
« Last Edit: June 10, 2009, 09:18:21 PM by debabs »

Offline opsvick

  • Semi Cadet
  • Posts: 5
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #14 on: June 24, 2009, 10:23:03 AM »
I love this.  you guys have spoken well.  Let me say this, every robots are developed with aim of making profit.  But what we fail to realise is that brokers too do play funny on robots.

If you are an automated forex trader, you will discover that you might have demo traded a robot and it showed a nice result.  you install it on live  account after two or three weeks it starts making unecessary losses.  WHY? Because some brokers do tamper with it without you knowing because they have access to the settings of the robots.  Ordinary slippage mq4 setting of a robot can make it to be trading otherwise.

what you need to do is to get a robot like megadroid that is being developed in such a way that the settings are hidden from brokers.

Let me give an example, if you have any robot display it with any programme either note pad or meta editor, you as a novice will be able to read the indicators that are used to develop the robot talking professional forex broker.

Be wise before you use any robot on your live account.  If you are interested in getting either forex megadroid or forex rising with a token.  you can call 08024929663 or you send mail to sesanous@yahoo. com

Thank u.

Offline felice

  • New
  • Posts: 1
  • Gender: Female
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.4 Firefox 3.0.4
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #15 on: July 04, 2009, 04:33:03 PM »
Get 0. 75 pip/lot Rebate ( for all pairs ) from FXCM UK if You Register for New Account ( MT4 Account or Trading Station Account ) Under my FXCM IB GROUP. 

Offline FX TRADEAGT

  • Full Member
  • *
  • Posts: 166
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #16 on: July 11, 2009, 01:49:23 PM »
Good day,

This is FX TRADERS RESOURCE CENTRE a highly skilled investment body in
the Forex Market,we wish to bring our services to the public so
everyone can benefit from the worlds' most luquid market. We manage
accounts for individuals/firms on any Meta Trader 4 Platform with any
broker,all you have to do is just in 3 easy steps.

1.  Open an account with a good MT4 broker.  ( You can use this link to
select a broker  hxxp: www. forex-ratings. com/  )

2.  Fund your account with a minimum deposit of 1000USD/GBP/EUR or above.

3.  Send us your account logins to our email address.

And watch your money grow!!!

For further inquiries call +234(0)7066960787, or email:fxtradeagents@gmail. com

For FX TRADERS RESOURCE CENTRE
hxxp: www. clicknigeria. net/fxtradersresourcectr/

Offline debabs

  • Jr. Member
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 2.0.172.33 Chrome 2.0.172.33
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #17 on: July 18, 2009, 12:06:40 PM »
Hello

Once again to you my, forex trader, I have lay my hand on best forex robots now, Fapturbo Evolution, 2000 copies was released and I was able to grab one of it.  visit its official website to confirm it.  it is totally sold out.   hxxp: www. fapturboevolution. com

Hurry up grab your own from now.

visit.   www. forextoprobots. blogspot. com for your copy.

regards


Peter babalola
debabsforex@gmail. com
080 52366688

Offline FX TRADEAGT

  • Full Member
  • *
  • Posts: 166
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.1b1 Firefox 3.1b1
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #18 on: July 21, 2009, 05:42:53 PM »
LET US MAKE MONEY FOR YOU.

Good day,

This is FX TRADERS RESOURCE CENTRE a highly skilled investment body in
the Forex Market,we wish to bring our services to the public so
everyone can benefit from the worlds' most luquid market. We manage
accounts for individuals/firms on any Meta Trader 4 Platform with any
broker,all you have to do is just in 3 easy steps.

1.  Open an account with a good MT4 broker.  ( You can use this link to
select a broker  hxxp: www. forex-ratings. com/  )

2.  Fund your account with a minimum deposit of 1000USD/GBP/EUR or above.

3.  Send us your account logins to our email address.

And watch your money grow!!!

For further inquiries call +234(0)7066960787, or email:fxtradeagents@gmail. com

For FX TRADERS RESOURCE CENTRE
hxxp: www. clicknigeria. net/fxtradersresourcectr/

Offline haywhy948

  • Jr. Member
  • Posts: 65
  • Gender: Male
  • OS:
  • Windows NT 6.1 Windows NT 6.1
  • Browser:
  • Flock 2.6.1 Flock 2.6.1
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #19 on: December 22, 2010, 07:49:05 PM »
HYPERLYNKS CONCEPT
Forex Account Managers
Capital markets analysts
Trading signal Providers


Our managed account program uses a proprietary system based on low leverage to limit risk while still generating above average results.

You receive all the benefits of
HYPERLYNKS CONCEPT trading experience and trading system without any of the trouble or time of undertaking the trades yourself.  Each account position belongs to your portfolio alone.


HYPERLYNKS CONCEPT only has a Limited Power of Attorney to trade your account.  You also have read-only access to your account, which enables you to track account equity and balance in real-time and create account statements online 24-hours a day.
You Know Exactly Where Your Account Stands Each Day Low drawdown.

Our Managed Account Program accommodates those investors who wish to allocate a portion of their capital to the foreign exchange markets.

Managed Forex with Integrity


CREDIBILITY

Information abounds on unsavory Hedge Funds and managed accounts for both individual and institutional funds.  We have the highest integrity and pride ourselves on our open lines of communication and our practice of treating clients funds as if they are our own.

(CHECK AND SEE ONE OF OUR MANAGED ACCOUNTS -IT A NEW LIVE
ACCOUNT STATEMENT ABOVE)

TO CONFIRM THE STATEMENT BY GOING TO THIS LINK
(hxxp: www. alpari-forex. com/download/mt/mt4setup. exe)

 - DOWNLOAD THE PLATFORM AND LOGIN TO MY ACCOUNT WITH MY

Login to MetaTrader: 124803
Investor password:   danofo20  (It a read-only password)
Server: Alpari-Classic2

Please contact Admin for details:

HYPERLYNKS CONCEPT
Capital markets analysts
hyperlynks@gmail. com
+2348025492991 (Working Hours)
or
+2348060390715
+2348091409301


N:B This is a private opportunity exclusive to first come first serve bases.

Minimum Deposit= $1,000 (0r $500* t&c)
Rate of Return (ROI)30% monthly



OTHER SERVICES OFFERED:
       FREE INTERNET CONNECTION WITH YOUR SATELLITE       DECODER
       Forex training
       WEB DESIGNING, HOSTING, AND MAINTENANCE
       System consultancy and repair is available
   Internet free browsing via GSM networks
« Last Edit: March 13, 2011, 10:50:21 PM by haywhy948 »

Offline IKOFX

  • Full Member
  • *
  • Posts: 112
  • Gender: Male
  • OS:
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.21 Firefox 3.6.21
    • View Profile
Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #20 on: September 06, 2011, 09:55:53 AM »
Forex Robots really do tough job effectively.  Forex robots are effective system of monitoring all the figure in the market.  It is important to have and set up a reliable robot that will take care of  the statistical charts and real time trading then you will be able to keep track of changes beat in the market. 

We just launched a very interesting competition called IKOFX DEMO BLAST;  this continuous contest will pick the best 5 trader whom gain profit / highest equity in their demo account will won prize as much as $1000 into their separated live account! So who doesn't like the idea of earning money with $0 capital & 0% risk?. . .  Please feel free to come and visit:
hxxp: ikofx. com/en/IKO_demo_blast. php

forex broker
IKO Forex Limited - The Ideal Place for Forex Trading

Nigerian Best Forum . NBF

Re: Do you Use Forex Robots to Trade?
« Reply #20 on: September 06, 2011, 09:55:53 AM »

 

ads